Студенти ФАМ знайомляться з кафедрою військової підготовки

11 жовтня 2019 року

   8 жовтня 2019 року доценти кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Артюх та Людмила Буценко зі студентами 2 курсу 2 групи та 1 курсу 2 групи спеціальності «Менеджмент» факультету аграрного менеджменту відвідали «День відкритих  дверей» на кафедрі військової підготовки з метою популяризації служби в Збройних Силах України та навчання на кафедрі військової підготовки.

   За активної підтримки деканату ФАМ, гостинності офіцерів та курсантів військової кафедри, студенти мали нагоду ознайомитися з умовами навчання за військовими спеціальностями та можливим працевлаштуванням у силових структурах України або органах державної влади. В межах екскурсії студентів ознайомили з матеріально-технічною базою кафедри та показали навчальні аудиторії, в яких студенти опрацьовують різноманітні дисципліни.
 
   В розпорядженні кафедрі військової підготовки є справжній діючий танк Т-64. Студентам розказали про будову, експлуатацію та можливості танку. Цікавим є те, що це єдиний танк повністю герметичний і здатний рухатися під водою на величезні відстані. Також був продемонстрований БТР та бойова машина для транспортування піхоти. При кафедрі наявний симулятор кабіни танку і тир, де студенти відпрацьовують навички влучної стрільби із різноманітної зброї.
 
   Випускники  військової кафедри мають змогу служити на добровільних засадах на офіцерських посадах у Збройних Силах України, Службі безпеки України, Держприкордонслужбі України, Національній гвардії України, Національній поліції України та інших силових і правоохоронних структурах.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook