Кафедра інформаційних систем розширює зв’язки з бізнесом

11 жовтня 2019 року
НУБіП України

На факультеті велику увагу приділяють ознайомленню студентів з передовими інформаційними технологіями, втіленими на виробництві. Для цього постійно проводяться лекційні заняття  з фахівцями відомих компаній, екскурсії студентів на виробництво, проходження виробничих практик на передових підприємствах. 

Важливим моментом в роботі деканату і усіх співробітників  є розширення кола роботодавців, визначення сукупності вимог, які сьогодні вимагає виробництво в підготовці фахівців факультету. 11 жовтня 2019 року на запрошення доцента кафедри інформаційних систем Садка Михайла Григоровича факультет інформаційних технологій відвідав технічний директор ТОВ “АНТІ МЕДІАМ”  Алопін Артем Вікторович.

Декан Глазунова Олена Григорівна розповіла про факультет, специфіку підготовки фахівців ІТ-спеціальностей, ознайомила колегу з аудиторним фондом, матеріально-технічною базою факультету.

Завідувач кафедри інформаційних систем Швиденко М.З. розповив про специфіку підготовки фахівців спеціальності цифрова економіка. В свою чергу Алопін А.В.  розповів про ТОВ “Анте Медіа” (торгова марка «Дата-центр Парковий», єдиний в Україні сертифікований по рівню надійності TIER 3, тобто любий компонент інженерної інфраструктури може бути виведеним з виробничої експлуатації для проведення ремонтних або регламентованих робіт без відмови у наданні послуг клієнтам), про вимоги,  яким повинні відповідати майбутні ІТ-фахівці. 

Сторони обопільно визнали можливість подальшої плідної взаємовигідної співпраці в майбутньому: заключити договор про співпрацю, можливість студентів факультету проходити виробниче стажування на підприємстві,  надання підприємством факультету ІТ-послуг на пільгових умовах тощо. 

 

Садко Михайло Григорович,
доцент кафедри інформаційних систем

 

 
 
 
 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook