Нічия між футбольними збірними НУБіП України і КНТЕУ – «Меркурій-2»

12 жовтня 2019, 23:13
м. Київ, стадіон НУБіП України
   У п’ятницю, 11 жовтня на стадіоні НУБіП України відбулась заключна гра 4 туру змагань з футболу серед студентських команд ЗВО міста Києва, в якій наша збірна приймала гостей з КНТЕУ – «Меркурій-2».

     В активі обох команд до цього матчу було по одній перемозі та, як наслідок, по троє набраних очок, але кожна команда хотіла випередити свого суперника та отримати в цьому протистоянні максимум.  

Изображение

 

     За палкої підтримки наших вболівальників, ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка і завідувача кафедри фізичної культури та спорту КНТЕУ В’ячеслава Гамова, гравці обох команд намагалися розіграти гольові комбінації та вирвати перемогу в цьому принциповому матчі. Та захисники збірних надійно захищали усі підступи до воріт суперників, тому головна боротьба точилась у центрі поля при мінімумі гольових моментів. У підсумку – нульова нічия і по чотири очки в активі обох команд у четвертому турі змагань.

  

     Дякуємо вболівальникам за підтримку та бажаємо нашим футболістам результативних атак у наступному матчі, який відбудеться 16 жовтня 2019 року о 13:00 на стадіоні КНЕУ ім. В. Гетьмана проти місцевої команди «Економіст».

Олена Отрошко,
викладач кафедри фізичного виховання

гуманітарно-педагогічного факультету

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook