З доповідями на конференції «Сучасні тенденції ветеринарної освіти та науки» виступили науковці-викладачі кафедри

11 жовтня 2019 року
НУБіП України

  9 жовтня 2019 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів у природокористування України відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні тенденції ветеринарної освіти та науки», організована кафедрою епізоотології та організації ветеринарної справи.
В роботі конференції взяли участь понад 240 учасників, а саме викладачі, докторанти, аспіранти, представники науки і бізнесу, практикуючі лікарі, магістри та студенти, в тому числі гості з інших вузів України.

З доповідями на пленарному засіданні виступили директор НДІ здоров'я тварин д.вет.н., проф. Засєкін Д.А., завідувач кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька д.б.н., проф. Захаренко М.О.

З доповіддю на тему "Стан та перспективи органічного виробництва в Україні" на секційному засіданні виступила к.вет.н., доц. Кучерук М.Д.

В рамках конференції було проведено науково-практичний круглий стіл «Pet Vaccination», де представники бізнесу, практикуючі лікарі, зоозахисники, викладачі та аспіранти факультету ветеринарної медицини розглянули питання особливостей вакцинації домашніх тварин, щеплення безпритульних тварин та тестування напруженості антирабічного імунітету.
Традиційно в рамках конференції було проведено три секції:
- «Паразитологія та інфекційні хвороби тварин»
- «Незаразна патологія та здоров'я тварин»
- Секція, де свої доповіді представили студенти факультету ветеринарної медицини нашого університету та інших вузів.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook