Запрошуємо на Дні бакалавра та магістра у науковій бібліотеці

9 жовтня 2019 року

   Бути читачем наукової бібліотеки НУБіП України престижно! Це означає бути в тренді сучасних наукових тенденцій, вчасно отримувати необхідну та, що важливо, достовірну інформацію з різних джерел! Наша бібліотека завжди відкрита для співпраці зі студентством, тож якщо ви розпочали роботу над дипломом бакалавра або магістра – вам також до нас! Одна з послуг бібліотеки – проведення «Днів бакалавра» та «Днів магістра».  

   Адже впродовж вересня цього року працівниками наукової бібліотеки було проведено шість «Днів бакалавра» для студентів четвертого курсу та два – «Дня магістра» для магістрів першого року навчання різних факультетів З бібліотекою співпрацювали  куратори груп Віта Стокаль, Анна Серебенюк, Олена Наумовська з факультету захисту рослин, біотехнології та екології, Людмила Степанюк з економічного факультету, Марина Гочковська з ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.

   Під час зустрічі з майбутніми бакалаврами та магістрами бібліотекарки провели практичні заняття щодо роботи з електронними ресурсами наукової бібліотеки, а саме: з електронною бібліотекою НУБіП України, що нараховує 6086 повнотекстових видань; електронним каталогом, який містить понад 197 тис. записів та поповнюється щодня новинками, однак особливо актуальним є робота студентів з міжнародними наукометричними базами даних – SCOPUS, Web of Science та  EBSCO.

   В процесі роботи над дипломним проектом студент потребує інформацію з різних наукових джерел. Для наших читачів бібліотека надає доступ до колекцій наукових фахових періодичних видань, а також до унікального фонду депозитарної бібліотеки FAO (Food and Agricultural Organization).

 Водночас диплом не може бути повноцінною науковою роботою без правильно складеного списку використаних джерел. В нашій бібліотеці можна отримати фахову допомогу в оформленні списку використаної літератури. До того ж, бібліотекарі проведуть для бажаючих цікавий бібліотечний квест, що обовязково вам сподобається!

 
 
 
   Тож, гостинно запрошуємо всіх скористатись послугами нашої наукової бібліотеки!
   А для проведення таких заходів просимо звертатись в інформаційно-бібліоргафічний відділ наукової бібліотеки (навч. корп. № 4, кім. 41; тел. 527-87-80, e-mail:[email protected]).
Артюх Людмила, 
завідувач сектору інформаційно-бібліографічного
відділу наукової бібліотеки
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook