СТУДЕНТКИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ В ЗМАГАННЯХ 63-ОЇ СПАРТАКІАДИ СТУДЕНТІВ НУБiП УКРАЇНИ З БАСКЕТБОЛУ 3Х3

7 жовтня 2019 року

Баскетбол, як спортивна гра, в першу чергу приваблює своєю яскравою видовищністю, наявністю великої кількості техніко-тактичних прийомів. Володіючи високою динамічністю, емоційністю і в той же час індивідуалізмом і колективізмом, баскетбол на думку багатьох фахівців в галузі спорту, є одним з найефективніших чинників всебічного фізичного розвитку.
Баскетбол 3х3 (Стритбол) — спортивна командна гра з м'ячем, з'явилася у США в 1950-х роках у бідних міських кварталах. Від звичайного баскетболу відрізняється кількістю гравців — їх 3, і зоною гри у половину баскетбольного ігрового поля. Стритбол походить від баскетболу, проте має деякі зміни у правилах. У гру грають 2 команди. Кількість гравців команди може змінюватись. Зазвичай в командах по 3 гравці.
Склад команди до 5 осіб (3 основних та до 2 запасних), ігри складаються з одного періоду (10 хвилин), гра відбувається до 11 очок. Змагання командні. Формат проведення змагань за сіткою Double-elimination_tournament (сітка Winner`s – команди грають до двох поразок).
Тому студенти активно взяли участь в змаганнях з баскетболу серед студенток НУБіП України, де команда дівчат достойно представила факультет ветеринарної медицини і посіла 5-6 місце серед 15 команд.


Дякуємо нашим баскетболісткам за гарні ігри і всім студентам факультету ветеринарної медицини, які прийшли і підтримували команду факультету.

Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини
Т. Савчук


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook