Студенти спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» відвідали виставку «Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM'2019»

5 жовтня 2019 року

 

 

     Міжнародний туристичний салон «Україна» - UITM'2019 вже в 26-й раз приймає гостей з усього світу. Протягом 2-4 жовтня 2019 іноземні та вітчизняні туристичні компанії представляли найцікавіші маршрути 25 країн: Бразилія, Болгарія, В’єтнам, Домініканська Республіка, Греція, Грузія, Єгипет, Індія, Італія, Кіпр, Китай, Куба, Литва, Палестина, Перу, Польща, Португалія, Таїланд, Малайзія, Словаччина, Франція, Угорщина, Україна, Чехія, Японія.

     А тисячі турагентів з усіх куточків України вже відправились на пошук нових ідей для відпочинку своїх туристів.
     Студенти спеціальностей «Туризм» 2, 3 і 4 курсу кафедри аграрного консалтингу і туризму НУБіП України відправились за новими знаннями, враженнями та емоціями, а студенти 1 курсу спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» для знайомства та набуття необхідного досвіду у майбутній професії.

     Студенти мали змогу ознайомитися з всіма стендами, познайомилися та поспілкувалися з спеціалістами різних видів туристичної діяльності, взяти участь у розіграші подарунків тощо.

     Студенти були активними слухачами панельної дискусії «День спадщини малих громад», де дізналися про практику, підходи, рішення та можливості спільної діяльності організацій громаданського суспільства з малими громадами України у дбайливому збереженні та розумному використанні ресурсів спадщини.

     Не дивно, що і у студентів і у викладачів залишилося велике бажання відвідати виставку наступного сезону!

І.П. Кудінова, О.А. Локутова,
доценти кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook