ВІДГУК ПРО ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ К.Г. ЯКУШКО

3 жовтня 2019 року

02.10.2019 р. відбулося відкрите практичне заняття к.п.н., ст. викл. кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей К.Г.Якушко зі студентами 1 курсу 6 групи агробіологічного факультету - майбутніх фахівців зі спеціальності "Агрономія" на тему "Crop Growing Operations". Присутніми були спостерігачі НПП відповідної кафедри: відповідальна за факльтет к.п.н. доц. Мудра С.В.,  к. філол. н. доц. О.С. Поліщук, ст. викл. А.В. Поліщук та к.психол.н., доц. Березова Л.В.


Заняття спрямовувалось, насамперед, на розвиток усних комунікативних навичок у формі ділової гри, хоча залучалися також і аспекти читання,письма та прослуховування відповідного тематичного аудіоматеріалу.
Цікавив моментом стало обрання судді з числа студентів, який оцінював всі етапи уроку та діяльність всіх чотирьох команд: команди "Sunflower" із презентацією етапів вирощування с/г культур, команди " Cabbage" з грою на відгадування показаних нею агрономічних операцій, команди "Vegetables" із описом секретного тематичного зображення та команди "Harvest" з артистичною постановкою сценки "A doctor for our agronomists".


Використано ТЗН, робота з заповненням тематичного зошита зарубіжного видання, робота біля дошки тощо.
Висновок: вважати відкрите заняття к.п.н. наук, ст. викл. Якушко К.Г. таким, що відбулося та відповідає науково-методичним вимогам до проведення відкритих практичних занять з іноземної мови за професійним спрямуванням.

к.п.н., доц. Мудра С.В.,
к.філол.н., доц. Поліщук О.С.,
ст.викл. Поліщук А.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook