Спортивний успіх лучниці, студенки факультету ветеринарної медицини Олександри Грабік

4 жовтня 2019 року

 

З 1 по 6 жовтня 2019 року у Новій Каховці Херсонської області відбудеться Фінал Кубку України зі стрільби з луку. Студентка факультету ветеринарної медицини – Олександра Грабік також візьме участь у цих змаганнях. Олександра є членом збірної команди України і цього року брала участь у різноманітних змаганнях зі стрільби з луку, як національного так міжнародного рівнів, де завоювала багато медалей.

Вона є бронзовою призеркою Чемпіонату України, срібною призеркою Чемпіонату України серед спортивних шкіл, Володарем Кубку Європи серед юніорів в командному заліку та срібним призером у категорії «блочний лук».

  

Олександра Грабік також брала участь в ХІV Всеукраїнській Універсіаді, що проходила з 27 по 31 травня у Львові. За перемогу змагалися студентські команди з Вінницької, Рівненської, Чернівецької, Сумської, Харківської, Одеської, Львівською областей та міста Києва. Серед восьми команд наша команда стала переможницею. Окрім золота у командному заліку Олександра стала володарем срібної нагороди у змішаному дуеті та особистому заліку.

Разом з юніорською збірною України наша студентка брала участь у змаганнях ХХХ Всесвітньої Універсіади у Неаполі, де виступала у категорії «блочний лук», дійшовши до 1/16 фіналу.

     Вітаємо Олександру Грабік з її спортивними досягненнями та бажаємо влучних пострілів на фіналі Кубку України!

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання,
гуманітарно-педагогічного факультету

Джерело: центральний сайт університету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook