БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК ДЛЯ ТВАРИН ВІД ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

4 жовтня 2019 року
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

 

У середу 3 жовтня 2019 року в НУБіП України пройшов благодійний ярмарок збору коштів для безпритульних тварин, де можна було придбати смаколики різних видів. Активну участь в акції прийняли студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби безпритульних тварин.

Безпритульні тварини – це проблема, яка постійно турбує людство. Виникає вона переважно через людську безвідповідальність. Адже чимало власників домашніх  тварин бездумно збільшують їхню популяцію, потім викидаючи не прилаштоване потомство своїх улюбленців на вулицю.

 

 

 

 

Основною метою акції є залучення до волонтерської діяльності студентства Національного університету біоресурсів і природокористування України, а також — популяризація волонтерської діяльності та гуманного ставлення до безпритульних тварин.

Організатори акції, а саме студентська організація університету та всіх факультетів у такий спосіб прагнули привернути увагу студентства до проблеми безпритульних тварин у місті, наголосити на потребі гуманного ставлення до них та залучити до волонтерської діяльності. 

 

ДЯКУЄМО УСІМ, ХТО ДОЛУЧИВСЯ ДО БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ ЗБОРУ КОШТІВ ДЛЯ БЕЗПРИТУЛЬНИХ ТВАРИН

 

Тетяна Розбицька,

асистент кафедри стандартизації та

сертифікації с.-г. продукції

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook