Гран-прі «Muza» – в руках «Колоса»!

2 жовтня 2019 року
     Хорова група народного ансамблю пісні і танцю "Колос" здобула гран-прі ІІІ Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу талантів «Muza», що відбувся 29 вересня 2019 року в місті Запоріжжя, а також спеціальний приз фестивалю за креативність. Керівника хорової групи старшого викладача кафедри культурології Володимира Якимчука відзначено дипломом за високий рівень підготовки учасників.

  

     Фестивальна програма, окрім конкурсної, була насиченою неймовірними подорожами і враженнями від краси річки Дніпро, сповненої величчю козацької історії.

     В рамках культурно-історичної частини фестивалю колосисти відвідали колиску українського козацтва на острові Хортиця. Січові козаки розповіли про наших предків – вправних воїнів – та продемонстрували види їхньої зброї: переносну гармату, шаблі-сестриці, списи, луки зі стрілами, пістолі й батоги. Все це в ході інтерактивної вистави козаки-артисти ілюстрували на реальних прикладах: поєдинки один на один, один проти декількох ворожих воїнів, застосування зброї під час їзди верхи на коні та ін. Також були продемонстровані види екіпірування та бойові хитрощі: залягання з конем в траву для атаки зненацька, маскування на відкритій місцевості, маскування вночі.

     Море вражень подарувала колосистам прогулянка греблею ДніпроГЕС. Ця потужна споруда виситься над Дніпром, викликаючи захоплення і острах одним своїм виглядом. На перший погляд, важко повірити, що збудували та керують нею звичайні люди.

     Ми щиро вдячні нашому керівникові Якимчуку Володимиру Яковичу за організацію фестивальної поїздки до Запоріжжя, та за час, якого він ніколи не шкодує для всебічного розвитку своїх підопічних. 
     Дякуємо студентській організації університету за підтримку.

     Вдячність і шана керівництву нашого рідного Національного університету біоресурсів і природокористування України за розвиток інтересу молоді до народної творчості та можливість побачити Україну разом із друзями. Для нас поїздка в Запоріжжя стала моментом натхнення, щастя і любові, а тепер – вже і спогадів… 

Учасники хорової групи
Народного ансамблю пісні і танцю
"Колос" імені Станіслава Семеновського
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook