Підвищення кваліфікації з питань управління фінансами для центральних органів виконавчої влади розпочато

2 жовтня 2019 року

 

 

     На виконання наказу Національного агентства України з питань державної служби від 06.06.2019 № 107-19 на прохання Міністерства юстиції України ННІ неперервної освіти і туризму спільно з кафедрою фінансів НУБіП України з 30 вересня по 11 жовтня 2019 року проводять навчання з підвищення кваліфікації державних службовців Міністерства юстиції України за професійною (сертифікатною) програмою підвищення кваліфікації з питань управління фінансами: «Стратегія реформування системи управління державними фінансами: стратегічне державне планування та планування видатків державних установ», розробленої для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, посади яких віднесено до першої-четвертої категорії посад в органах місцевого самоврядування.

     Професійна (сертифікатна) програма підвищення кваліфікації у сфері управління фінансами створена Національним університетом біоресурсів та природокористування України з метою підвищення рівня професійної компетентності учасників професійного навчання на базі раніше набутого професійного та життєвого досвіду, з урахуванням нагальних питань забезпечення належного функціонування органів державної виконавчої влади та органів місцевого самоврядування в період становлення нового адміністративно-територіального устрою в Україні й перерозподілу повноважень між органами публічної влади.

     Програма складається із 7 тематичних блоків: Державний бюджет України; формування доходів та планування видатків державних установ; середньострокове бюджетне планування; податкова система України; адміністрування податків; податковий менеджмент та податкова політика в умовах імплементації Угоди про асоціацію з ЄС; державний фінансовий аудит діяльності суб'єктів господарювання і розрахована на 108 годин (3,5 кредити ЄКТС), з яких 76 академічних годин - лекційні.

     Доктор наук з державного управління Ірина Грищенко та кандидат економічних наук Ірина Титарчук розпочали лекційні заняття у перший день навчання.

     До виконання Програми задіяні викладачі кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності та кафедри фінансів: директор ННІ неперервної освіти і туризму, к. е. н., проф. Марія Кулаєць, д. держ. упр., доц. Ірина Грищенко, к.е.н., доц. Інна Долженко, к.е.н., доц. Олександр Лабенко, к.е.н., доц. Юлія Негода, к.е.н., доц. Лариса Олійник, к.е.н., доц. Ірина Титарчук, к.е.н., доц. Зоя Тітенко.

     За результатами проходження навчання буде проведено підсумковий контроль та видано свідоцтво про підвищення кваліфікації.

Наталія Овчар,
асистент кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook