НУБіП України взяв участь в освітньому форумі "Успішний 11 класник", що відбуся у Києві

1 жовтня 2019 року

29 вересня 2019 року у Міжнародному виставковому центрі м.Київ відбувся всеукраїнський форум “Успішний 11-класник”, організаторами якого виступила компанія ZNOUA.

Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник» – це масштабна освітня подія, на якій збираються експерти з підготовки до ЗНО та профорієнтації, представники найкращих державних та приватних ЗВО України, освітніх компаній та курсів. Викладачі ZNOUA та спеціально запрошенні спікери проводили цікаві лекції та майстер-класи з єдиною метою — дати кожному абітурієнту можливість вибрати для себе ідеальне майбутнє та втілити мрії в життя.

Наш Університет представили: секретар приймальної комісії, к.с.н. доцент Олексій Соломка та начальник відділу якості освіти, маркетингу і профорієнтаційної роботи Дмитро Мотринчук.

А також за окремим столом було представлено Факультет ветеринарної медицини

На форум завітали близько 500 учасників. Одинадцятикласники та їхні батьки цікавились вступом до НУБіП України. З побажаннями не помилитись при виборі ВНЗ, учнів запрошували завітати на день відкритих дверей до НУБіП України, що відбудеться найближчим часом - 31 жовтня та 1 листопада!

Під час заходу серед учнів проводились розіграші призів - різних подарунків, сувенірів від організаторів та університетів учасників, в тому числів наш університет надав подарунки - чашки.

Дмитро Мотринчук
Начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook