Осінній Суперкубок землевпорядників і геодезистів з футболу – в руках першокурсників факультету землевпорядкування!

30 вересня 2019 року
НУБіП України, майданчик зі штучним покриттям

 

   28 вересня 2019 р. НУБіП гостинно зустрічав учасників турніру з міні-футболу «Осінній Суперкубок землевпорядників і геодезистів», що проходив на оновленому спортивному майданчику університету.

     Цієї осені за Кубок змагалося 6 команд – команда землевпорядників м. Києва, збірна команда громадської організації "Асоціації фахівців землеустрою України", команда студентів 1-го курсу факультету землевпорядкування, збірна команда викладачів і магістрів факультету землевпорядкування, команда ПрАТ "Систем Солюшнс" і команда ТОВ "ЕЛНАВ". 

  

     Протягом усіх ігор глядачів чекали захоплюючі дійства та запеклі емоції між збірними професійної співдружності. А до числа глядачів турніру долучилися ректор університету Станіслав Ніколаєнко, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор центру виховної роботи та соціального розвитку НУБіП Геннадій Ржевський.

     Вже традиційно організаторами футбольного турніру виступили Громадська організація «Асоціація фахівців землеустрою України» на чолі з її головою Анатолієм Полтавцем, а також факультет землевпорядкування НУБіП України. Якщо ми хочемо щоб у нашій країні було здорове покоління, потрібно обов’язково займатися спортом і факультет землевпорядкування завжди підтримує активний і спортивний вид дозвілля студентів, викладачів та роботодавців. 
     Після урочистого відкриття турніру деканом факультету землевпорядкування Тарасом Євсюковим, виконання учасниками заходу Державного Гімну України, провели жеребкування. Переможці з двох груп зустрічалися у фіналі. В результаті напруженої групової боротьби фіналістами виявилися – збірна команда ГО «Асоціація фахівців землеустрою України», яка в групі перемогла землевпорядників м. Києва та команду ТОВ "ЕЛНАВ", а також першокурсників факультету землевпорядкування, які майстерно обіграли викладачів і збірну "Систем Солюшнс".

     Фінал турніру був особливо хвилюючим і завершився з рахунком 2:1 на користь першокурсників. У грі за третя місце команда викладачів і магістрів факультету землевпорядкування поступилася землевпорядникам м. Києва. Збірні команди ТОВ "ЕЛНАВ" і "Систем Солюшнс" зайняли в турнірі відповідно п'яте і шосте місце. Тож вперше за три роки Кубок перейшов із рук його постійних володарів – землевпорядників м. Києва до рук першокурсників факультету землевпорядкування, які пообіцяли вже не віддати його аж поки не закінчать навчатися в університеті.
     За результатами гри був також обраний кращий форвард – ним виявився студент першого курсу факультету землевпорядкування, староста першої групи – Олександр Стамбуляк. На його рахунку 8 забитих м'ячів. Кращим голкіпером став Юрій Возний, який захищав ворота команди "Систем Солюшнс".

     Зібрання землевпорядників і геодезистів відбулося як завжди на вищому рівні. Особливу подяку вся землевпорядна та геодезична спільнота висловлює завідувачеві кафедри фізичного виховання Миколі Костенку за організаційну і суддівську підтримку турніру. Усі учасники твердо переконані, що головними підсумками Осіннього турніру стали відмінний настрій, захоплення від майстерної гри, позитивні емоції, а результати ігор – привід ще не раз зустрітися великою землевпорядною родиною пограти у футбол.

Олександр Шевченко,
заступник декана 
факультету землевпорядкування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook