3 група 1 курс: Музей історії НУБіП – цікаво, корисно, пізнавально, круто!!!

30 вересня 2019, 17:23

27 вересня 2019 року студенти 3 групи 1 курсу факультету ветеринарної медицини разом з наставником, старшим викладачем кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Друзь Наталією Віталіївною відвідали музей історії НУБіП України.
Студентам провів екскурсію по музею учений секретар, к.пед.н. Чумак Т. М., яка розповіла студентам історичні етапи становлення України та давню історію становлення нашого університету. Надзвичайно зацікавлені були студенти, вслуховувались в кожне слово, а після задавали питання, на які отримали вичерпні відповіді.

Експозиція музею поетапно розкриває історію становлення та розвитку флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Музей складається з 3 відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО; третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.

Свої враження про відвідування музею, його історії, слова щирої вдячності та побажання на майбутнє від студентів 3 групи 1 курсу у Книзі відгуків музею залишив Морозюк Володимир.

Дуже вдячні за цікаву екскурсію про становлення нашого рідного університету. Окрема подяка ученому секретарю, к.пед.н. Чумак Т. М.

Наставник 3 групи 1 курсу Друзь Н. В.
Староста групи Вітряк С. А.


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook