СТУДЕНТИ І КУРСУ 10 ГРУПИ РАЗОМ З КУРАТОРОМ, АСИСТЕНТОМ КАФЕДРИ РОМАНОМ БОКОТЬКОМ, ВІДВІДАЛИ МУЗЕЙ ІСТОРІЇ НУБіП УКРАЇНИ

30 вересня 2019, 10:05

27 вересня 2019 року студенти 10 групи 1 курсу (скор. терм. навчання) факультету ветеринарної медицини разом з наставником, асистентом кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Р. Р. Бокотьком відвідали музей історії НУБіП України. Студентам провів екскурсію по музею провідний фахівець, к. і. н. І. Р. Байрак, який розповів і показав студентам історичні етапи становлення України та розповів давню історію становлення нашого університету. У музеї студенти змогли побачити становлення сільського господарства на території України та історію становлення майбутнього передового аграрного університету, участь співробітників університету у Другій світовій війні, революції гідності на майдані 2014 р. та АТО, період відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масове життя студентів та сучасну діяльність ННІ та факультетів НУБіП України.

Студентам було дуже цікаво. Було задано багато питань щодо етапів розвитку сільського господарства на території України минулих часів та історію становлення майбутнього передового аграрного університету, який зараз займає почесне місце у ТОП-10 вітчизняних університетів за міжнародним вебометричним рейтингом Webometrics ranking of world’s universities. Дякуємо за цікаву екскурсію та приємну розповідь про нашу рідну Alma Mater. З нетерпінням чекаємо наступного разу.

Куратор 10 групи 1 курсу Р. Р. Бокотько

Староста групи Н. А. Демидюк

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook