День працівників освіти відзначив Немішаївський агротехнічний коледж!

28 вересня 2019 року
     27 вересня 2019 року весь колектив ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» виїзним засіданням в Бучанському міському парку відзначав своє професійне свято – День працівників освіти. І хоча погода не тішила теплим сонячним днем, та зігрівали серця і душі гарні щирі вітання, які линули на адресу наших шанованих педагогічних працівників.

     «Бути вчителем – високе покликання і велика відповідальність. Немає завдання більш благородного, ніж ділитися знаннями, готувати підростаюче покоління до життя в суспільстві. За нелегкий труд низький уклін і величезна вдячність Вам, шановні вчителі, викладачі, педагоги!» – сказав Володимир Ілліч Альохін, директор Немішаївського агротехнічного коледжу.

     «Адміністрація коледжу, ректорат НУБіП України, Департамент освіти і науки Київської облдержадміністрації, Бородянський районний відділ освіти передають вітання з професійним святом нашому колективу і висловлюють глибоку вдячність за активну роботу. За особливі успіхи і досягнення відзначили подяками і грамотами тих педпрацівників, які зробили найбільший внесок у розвиток рідного коледжу» – зазначив Володимир Ілліч і побажав подальших звершень у роботі, гармонії та щастя в житті.

     Приємні миті естетичного задоволення подарували чудові виконавці, які прибули розділити з колективом радість свята, а це – Заслужений артист України Роман Кучинський та Заслужена артистка України Анна Сингаївська, Віктор та Адель Стрембіцькі, Роман та Віта Романченки. Чудові мелодії та щирі пісні линули парком та наповнювали серця радістю. Дякуємо адміністрації коледжу і особисто директорові Альохіну Володимиру Іллічу за подароване свято. Всім, хто працює на освітянській ниві зичимо впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, вдачі та успіху, а головне – мирного неба!

Кищук О.І.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook