Профорієнтаційна робота

26 вересня 2019 року

 24 вересня 2019 року кафедрою відтворення лісів та лісових меліорацій проведена профорієнтаційна робота із учнями 11 А класу ЗОШ №321 школи І-ІІІ ступенів Деснянського району м. Києва. Учні на чолі із класним керівником Фіцек Іриною Олександрівною у кількості 17 чоловік прибули о 1100 на профорієнтовану екскурсію до університету.

Початок зустрічі відбувся із завідувачем музею С.М. Шевченком у музеї лісових звірів і птахів ім. проф. О.О. Салганського. Інформацію сприймали із захопленням.

В актовій залі 1навчального корпусу заступник директора ННІ Лі СПГ НУБі П України доцент Соваков О.В. поінформував учнівський колектив:
- стисло про університет і його напрямки діяльності;
- презентував доповідь про інститут лісового і садово-паркового господарства;
- умови прийому, про щорічні олімпіади та підготовче відділення.

До бесіди долучився завідувач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій професор Маурер В.М.

Він розповів про кафедру, яка 6-8 листопада відзначатиме 100-річчя з моменту заснування, завдання і перспективи підготови фахівців лісокультурної та лісомеліоративної справи. Познайомив учнів з новітніми світовими вимогами щодо підготовки фахівців лісової справи .
Доцент Матейко І.М. ознайомив учнів з лабораторією інженерно-технічного забезпечення лісового комплексу.

Кандидат технічних наук, доцент Горбачова О.Ю. надала фахову інформацію про кафедру технологій та дизайну виробів з деревини.

Майстер виробничого навчання Міщенко М.С. і старший лаборант Сас Л.М., представники цієї ж кафедри організували для учнів фіточай.
Доцент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Малюга В.М. прочитав вірші із власної збірки. В подарунок учні отримали збірку поезій, презентацію якої В.М. Малюга робив у листопаді 2018 року, тоді запрошені учні через хурделицю не змогли дістатись до університету.
Заключний акорд зустрічі відбувся у Ботанічному саду НУБіП України, де екскурсію провів заступник директора з наукової роботи Слюсар С.І.


Учні отримали велике задоволення від профорієнтованої екскурсії до університету, виявили велику подяку організаторам доц. Малюзі В.М. і майстру виробничого навчання Міщенко М.С.

Доцент кафедри відтворення лісів
та лісових меліорацій Володимир Малюга

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook