Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК на 28-й Міжнародній виставці «INPRODMASH & UPAKOVKA»

24 вересня 2019 року
МВЦ, Броварський проспект, м. Київ, Україна

Студенти 3 курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК  відвідали цілий ряд заходів, що відбувалися  в рамках 28-ї Міжнародної виставки «INPRODMASH & UPAKOVKA» 10-12 вересня в МВЦ на Броварському проспекті, яка проводилася за підтримки Міністерства аграрної політики і продовольства України; Галузевого об’єднання підприємств хлібопекарської промисловості «УКРХЛІБПРОМ»; Галузевого об’єднання виробників кондитерської промисловості «УКРКОНДПРОМ»; Національної асоціації молочників України «УКРМОЛПРОМ»; Національної асоціації виробників м’яса та м’ясної продукції «УКРМ’ЯСО»

«INPRODMASH & UPAKOVKA»  - Міжнародна виставка обладнання та технологій для харчової і переробної промисловості, яка вже не один рік згуртовує фахівців різних галузей харчової промисловості. Вже є традицією відвідування цього заходу студентами нашого факультету, які вже занурені в вивчення профільних дисциплін, що дає можливість майбутнім фахівцям побачити різноманіття сучасного обладнання, новітніх технологій, інвентарю та матеріалів для різних галузей харчової промисловості: м'ясної, молочної, масложирової, рибної, кондитерської та хлібопекарської, консервної. Серед експонентів INPRODMASH & UPAKOVKA’2019 визнані лідери галузі та новачки – підприємства з України, Нідерландів, Польщі, Туреччини, Німеччини, Італії, Франції та інших країн. Вразило те, що на досить високому рівні представлено вітчизняне обладнання, яке не поступається іноземному.

Виставка формату B2B, проводилась одночасно з виставками UPAKOVKA, SWEETS Ukraine, BAKERY Ukraine. Велике різноманіття смако-ароматичних харчових компонентів, природніх барвників, оболонок для ковбасного виробнтицтва – задовільнять забаганки навіть дуже прискіпливого виробника і споживача.

 

Також ми стали слухачами 4-тої Галузевої науково-практичної конференції «Молочний бізнес у сучасних умовах. Передові технології – перспектива розвитку галузі», організованої Національною асоціацією «Укрмолпром» та Інститутом продовольчих ресурсів НААН, на якій висвітлювалися сучасні актуальні проблеми молочної галузі. 

Відвідання виставок  – це дієвий спосіб для отримання найсвіжішої інформації і поповнення досвіду і знань. Галузева виставка прийшлася до смаку майбутнім фахівцям!!!

Людмила Тищенко,
доцент кафедри технології м‘ясних,
рибних і морепродуктів


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook