ПРОФОРІЄНТАЦІЯ В РОЗПАЛІ

24 вересня 2019 року
с. Кашперівка, Тетіївський р-н, Київська обл.

 

Вже за традицією на початку навчального року завідувач кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК професор Юрій Сухенко вирушив школами Тетіївського району Київщини для популяризації нашого славетного університету. І це не дарма. Бо тільки за останню вступну компанію, завдяки профорієнтаційній роботі Юрія Григоровича, НУБіП України поповнився п’ятьма студентами-першокурсниками. І не менш приємно, що двоє з них вирішили навчатись на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

Цього разу познайомитись з нашим вузом пощастило учням–випускникам Тетіївського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів №1 та Кашперівського навчально-виховного об’єднання «Загальноосвітня школа освіти I-III ступенів».  

      Завданням профорієнтації було ознайомлення учнів з професіями та правилами їх вибору, які можна здобути в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Багато було сказано про переваги навчання саме в НУБіП України, і зокрема на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Окремо Сухенко Ю.Г. відмітив нові освітні програми. Зокрема для освітнього рівня «бакалавр»: Технологія оздоровчих харчових продуктів, Технологічна експертиза, Якість та безпечність харчової продукції, Ресторанні технології; та для ОС «магістр»: Нутриціологія. Саме ці спеціальності покликані забезпечувати якість та безпечність харчових продуктів. Адже ми всі розуміємо, що якісні і безпечні харчові продукти – це запорука здоров’я нашого населення.     

     Професор Сухенко Ю.Г. запросив учнів на підготовчі курси до університету, які дають змогу отримати глибокі знання для здачі ЗНО та подальшого навчання в НУБіП України. А також акцентував увагу учнів на Всеукраїнській олімпіаді, яку проводить НУБіП України для випускників шкіл з предметів: українська мова та література, математика, історія України, біологія, англійська мова, географія, фізика, хімія. Допвідач відмітив, що участь у олімпіаді дає унікальну можливість отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО, та може бути вирішальною при вступі до НУБіП України.

Серед учнів була велика зацікавленість до розповіді, і це проявлялося у запитаннях, на які досвідчений педагог дав вичерпні і зрозумулі відповіді.

    Слухачі подякували Юрію Григоровичу за інтересну розповідь і запрошення відвідати університет, та пообіцяли обов’язково завітати в НУБіП України на екскурсії, дні відкритих дверей, щоб наяву познайомитись з таким величним навчальним закладом, і зокрема з факультетом харчових технологій та управління якістю продукції АПК. 

 

Володимир Василів,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook