КОМАНДА ХАРЧОВИКІВ ПІДКОРИЛА СТУДЕНТСЬКУ РЕСПУБЛІКУ – 2019»

18 вересня 2019 року
ВП НУБіП «Боярська лісова господарська станція»

 

Студентські роки золоті та одні з найкращих у житті.  Із 12 по 15 вересня традиційно стартувала «Студентська Республіка – 2019», яка проходила у ВП НУБіП «Боярська лісова господарська станція»

Студентська Республіка - окремий маленький світ з своїм президентом, міністрами, із своїми законами, обов'язками та заборонами.

Отож, що ж відбувалося на студентській республіці цього року, а саме програма фестивалю:

Перший день мав наступні командні конкурси: «Візитівка» та «Краще відео команди», різноманітні спортивні змагання та мафія.

Другий день привітав учасників футболом, фотоквестом, зборами за напрямками, репетиціями та квестом до вечері і звичайно ж найочікуванішою подією – «Краса Студентської Республіки -  2019»

Третій день змагань був найяскравішим та найспокійнішим, це день відпочинку та поєднання із природою, тобто це виїзд на поляну.

Четвертий день завершальний та найемоційніший із днів. В цей день пройшла церемонія нагородження команд.

У цьому році факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК обрали тему популярного аніме-серіалу "Наруто". Багато хто в дитинстві переглядав це аніме і затамувавши подих чекали нових серій. Коротко для тих хто не знає - головним героєм є Наруто Удзумакі — шумний, гіперактивний, непередбачуваний юний ніндзя, який постійно намагається здобути повагу інших, так само як і стати Хокаґе — лідером селища ніндзя, визнаним найкращим і наймудрішим з-поміж усіх. А також його оточує дуже багато друзів і ворогів.

Студенти факультету харчових технологій сформували команду де кожний представник мав свою посаду та плідно працювали над розробленням стратегії перемоги.

Отже, своїм стараннями КОМАНДА «ОКСАНА» ЗДОБУЛА 4 МІСЦЕ  В «СТУДЕНТСЬКІЙ РЕСПУБЛІЦІ – 2019». Наша молоді генії аніме, наші стратеги гідно представили свою візитку, відео-конкурс, що зірвали шквал оплесків.

А тепер саме приємне! В конкурсі краси, наша чарівна Дар'я Ракова виборола звання ВІЦЕ-МІС РЕСПУБЛІКИ, а харизматичний Ярослав Кислиця забрав приз ГЛЯДАЦЬКИХ СИМПАТІЙ.

У ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОМУ КОНКУРСІ "КВІЗ" та ВІЙСЬКОВА ПАТРІОТИЧНА ГРА "БИТВА КІЛЛЕРІВ" ЗДОБУЛИ ПОЧЕСНЕ 1 МІСЦЕ.

«Аграрна Республіка» – це безліч позитивних моментів, нові враження, недоспані ночі, нові знайомства та друзі, а також неймовірні спогади на все життя.

 

Дружній колектив факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК щиро дякує керівництву нашого університету та студентській організації за організацію, проведення фестивалю.

Нашій неповторній, креативній команді бажаємо не зупинятися на досягнутих цілях, а підкорювати нові вершини. Бажаємо вам нових феєричних ідей, натхнення і звичайно ж отримувати задоволення від своєї праці.

ПАМ’ЯТАЙТЕ, ВИ НАША ГОРДІСТЬ ФАКУЛЬТЕТСЬКА!

 

Ірина Білик, студентка 3 курсу, 1 групи

Тетяна Розбицька, асистент кафедри

стандартизації та сертифікації с.-г. продукції

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook