Студентське містечко: підготовка до виборів голів студентських рад та обговорення нагальних питань

18 вересня 2019 року
    16 вересня, за участі директора ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадія Ржевського, представників відділу виховної роботи та студентських справ, відбулося зібрання із завідувачами гуртожитків, їх заступниками та діючими головами студентських рад гуртожитків.

     Першим і головним питанням на порядку денному була організація та проведення виборів голів студентських рад гуртожитків на 2019-2020 навчальний рік.
     З процесом підготовки та правилами проведення виборів присутніх ознайомила фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Дар’я Ходій. Зокрема, повідомила про терміни подання списків кандидатів на голову студентських рад, склад та кількість лічильної комісії, заповнення протоколів та вчасне розповсюдження інформації щодо проведення виборів.

     Директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський наголосив на чіткому дотриманні правил проведення виборів та прозорості, адже вибори мають проходити на принципах відкритості і рівності прав студентів.
     Студентська рада – це не тільки організація, що сприяє поліпшенню умов проживання й відпочинку студентства, зростання їх соціальної активності, але і орган студентського самоврядування, на меті якого має бути захист прав та інтересів студентів, забезпечення виховання культури та формування відповідальності, – зазначив директор студентського містечка Сергій Стецюк.

     Другим питаннями порядку денного було проведення зборів студентів спільно із заступниками деканів з виховної роботи, вихователем гуртожитку по блоках, по поверхах з роз’ясненням студентам Правил внутрішнього розпорядку, Правил пожежної безпеки в гуртожитках, про заборону паління в гуртожитках, обирання старости кімнати, блоку, поверху.
     Останнім і найбільшим питанням є господарська частина в гуртожитках. Директор студентського містечка Сергій Стецюк наголосив усім присутнім про відповідальне ставлення до водо-, газо- та енергозбереження в гуртожитках, прибирання території, загрібання листя та проведення спільного «Чистого четверга». Звернув увагу, найбільше представникам студентських рад, щодо бережливого відношення до майна гуртожитку (меблі, м’який інвентар, сантехнічне обладнання).

     Нагадуємо, що вибори голів студентських рад гуртожитків відбудуться у четвер, 19.09.2019 р. з 8:00 год. до 20:00 год. Закликаємо студентів взяти активну участь в голосуванні!

Мирослава Терлецька, Анастасія Солоп,
фахівці студентського містечка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook