Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс» долучився до роботи з забезпечення якісного навчального та наукового процесів на факультеті

17 вересня 2019 року

Навчально-науково-виробничий Клінічний центр «Ветмедсервіс» з усіма його виробничими підрозділами активно розпочав роботу з забезпечення якісного навчального та наукового процесів після літніх канікул.

Так, щоденно центр безперебійно забезпечує практичні заняття клінічних кафедр факультету ветеринарної медицини тваринами різних видів, що сприяє закріпленню знань студентів на практичних заняттях.


Лікарі клініки дрібних тварин та науково-педагогічні працівники ефективно використовують сучасне обладнання для навчання студентів, зокрема первинного прийому тварин, діагностики, використання сучасних приладів візуалізації та лабораторної діагностики.


Крім продуктивних та лабораторних тварин центр забезпечує інші потреби кафедр навчальним біологічним та патологічним матеріалом, а приміщення клінік слугують для проведення лабораторно-практичних занять з дисциплін «Гігієна тварин», «Ветеринарна санітарія та гігієна», «Фізіологія тварин», тощо.


Щоденно на клініці продуктивних тварин проходить чергування студентів 2-го курсу з навчальної програми «Клінічний день».


Також на базі центру проводиться постійна робота з підвищення кваліфікації лікарів ветеринарної медицини за різними напрямками на комерційній основі.
Постійно ведеться наукова робота магістрів та аспірантів кафедр в умовах центру.

Завідувач ННВ Клінічного центру
«Ветмедсервіс» Соломон В.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook