Розпочато реконструкцію сучасного спортивного майданчику біля гуртожитку №2!

16 вересня 2019 року

 

     За ініціативи ректора університету Станіслава Ніколаєнка ректорат прийняв рішення провести повну реконструкцію спортивного майданчика біля гуртожитку №2. Важливо створити комфортні умови для фізичного розвитку студентів, можливість проводити заняття і дозвілля на сучасному спортивному майданчику. Таку гарну ідею підхопили багато студентів та співробітників університету.

     В суботу 14 вересня проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор студентського містечка Сергій Стецюк, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадій Ржевський, завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко разом із викладачами, завідувачами гуртожитків та мешканцями ближніх гуртожитків № 2, 3, 8 із ранку активно розпочали роботу. Вже раніше студенти зняли стару огорожу і тому  взялися до конкретніших і важчих робіт. Майже весь день усі згуртовано працювали, кожен відповідав за великий обсяг роботи. Встановили бордюр, розносили щебінь та втрамбовували його адже планується, що майданчик буде облаштований штучним покриттям для гри в міні-футбол і волейбол, сучасним енергозберігаючим освітленням. Насправді, роботи ще багато, але спільними зусиллями ми це зробимо швидко і якісно!

  

  

     Впевненні, що створення матеріально-технічної бази і умов для виховання студентів у дусі кращих спортивних традицій і здорового способу життя буде формуванням серед студентства мотиваційних чинників, спрямованих на залучення до активного проведення часу і відмови від шкідливих звичок.

     Ми щиро вдячні усім хто не полінувався, знайшов час і з гарним настроєм приєднався до важливої справи з облаштування спортивного майданчику та отримав дозу фізичних оздоровчих навантажень!

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook