Знати історію університету – традиція кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

14 вересня 2019 року
     Новий навчальний рік не став виключенням у практиці кафедри міжнародних відносин і суспільних наук: студенти першокурсники отримали чудову нагоду познайомитися з історією своєї Альма-матер. Протягом перших тижнів навчання, студенти зорганізовані викладачами кафедри, почули цікаві розповіді та прогулялися територією університету. 

     Для новоспечених студентів було здійснено серію пішохідних екскурсій територією кампусу та запропоновано перегляд презентації – екскурс у минуле, а також відеоролик з насиченого подіями життя університету протягом своєї історії. Студенти мали змогу почути, як і коли виник навчальний заклад, як розбудудовувався протягом сторіччя. Мали можливість помилуватися архітектурними та природніми шедеврами Голосіїва. Прогулялися Алеєю слави та познайомилися із її видатними постатями. Помилувалися ошатним Ботанічним садом НУБіП України. Виявили цікавинки у музеї історії НУБіП України

     Гарною традицією кафедри міжнародних відносин і суспільних наук продовжує залишатися знайомство студентів-першокурсників на початку кожного нового навчального року з історією навчального закладу.
 
 
 
Людмила Лановюк, 
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook