Першокурсники факультету тваринництва та водних біоресурсів: перші спортивні змагання та знайомство із Києвом

12 вересня 2019 року

  Навчальний рік набирає свої оберти. Звичайно, найбільше вражень у вчорашніх абітурієнтів – сьогоднішніх першокурсників. На спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» вступило 128 юнаків та дівчат із різних куточків України. 

      Основне завдання студентів – опановування фаху, пізнання нового, активне студентське життя. З університетом студентів знайомлять їх наставники – викладачі кафедри технологій виробництва молока та м’яса Микола Маценко, Тетяна Антонюк та Дмитро Носевич. Адже у НУБіП України окрім навчання кожен собі знайде улюблене заняття – наукові гуртки, спорт, мистецтво, КВК тощо.

   Серед першокурсників є студенти, які крім навчання хочуть займатися різними видами спорту та художньою самодіяльністю. Для виявлення здібних студентів із різних напрямків спортивної роботи наставники 1 курсу вирішили організувати спортивні змагання серед першокурсників.

      9 вересня на відкритій спортивній площадці кафедри фізичного виховання НУБіП України відбулися спортивні змагання серед студентів 1 курсу спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з волейболу. Найсильнішою виявилася команда 1 групи. Кращих волейболістів курсу рекомендовано до складу збірної команди факультету тваринництва та водних біоресурсів. Аналогічні змагання пройдуть 13 вересня з футболу.

     Не менш важливим є культурний розвиток студентів. Київ – унікальне місто, в якому сконцентровано безліч музеїв, театрів, історичних та пам’ятних місць. Їх відвідування розширяє кругозір молоді, збагачує їх враженнями. Наставники розпочали роботу з проведення екскурсій по місту Києву та його пам’ятках. Зокрема студенти ІІІ групи відвідали меморіальний комплекс історії України у Другій світовій війні на Печерських пагорбах. Окрім осмислення історичних подій у студентів була можливість помилуватися краєвидами міста та визначити місця для подальшого ознайомлення. На черзі музей історії університету, Національний музей Історії України, Національний науково-природничий музей, Ботанічний сад ім. М.М. Гришка тощо.

Тетяна Антонюк

доцент кафедри технологій

виробництва молока та м’яса

 
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook