Відбулися загальні збори студентів, що проживають в гуртожитку № 2

11 вересня 2019 року

   11 вересня в читальному залі гуртожитку №2 відбулися загальні збори мешканців гуртожитку на чолі з адміністрацією факультету заступниками декана Олександром Новаком та Ларисою Карпенко. Серед питань порядку  денного особлива увага була приділена правилам проживання, санітарному стану кімнат та місць загального користування.

   Завідувач гуртожитку Анжела Шило та заступник завідувача Богдана Олефіренко у своїх виступах наголосили на потребі економії енергоносіїв, дотриманні порядку в кімнатах та місцях загального користування.

 

   Важливим питанням порядку денного стало висунення кандидатур на пост голови студентської ради та її складу, а також  термінів проведення виборів на пост голови.

   Студенти активно приймали участь в обговоренні та висунули свої кандидатури на пост голови студентської ради і старост поверхів. Наступним пунктом озвучили план проведення виховних, культурно-масових та спортивних заходів гуртожитку.

   В різному було представлено нового вихователя гуртожитку, яким стала Анастасія Талан та обговорені питання, що стосуються поліпшення умов проживання та графіків проведення санітарних днів і перевірок. 

    

 

Анастасія Талан

вихователь гуртожитку № 2

 

    
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook