Перші враження першокурсників від навчання в коледжі

10 вересня 2019 року

 Початок навчального року в коледжі завжди вражає першокурсників своєрідною самобутністю, дає на повні груди відчути самостійність. Зовсім непомітно для всіх промайнув вже тиждень з того часу, коли вони із завмираючим серцем вперше увійшли в аудиторію на першу лекцію.

Як же проходить звикання до студентського життя у студентів-першокурсників? Ми вирішили поцікавитися у «новоспечених» студентів, як їм дається навчання, та що найбільше подобається або не подобається.

Відповіді та побажання різні, але приємно, що першокурсникам подобається навчання і вони вважають Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О.Майнової престижним навчальним закладом.

Лашко Юлія, староста групи №1: «Перший тиждень у коледжі був дуже цікавим та насиченим. Ми познайомилися з новими однолітками, навіть встигли подружитись. Виявилось, що ми маємо багато спільних інтересів. Дуже гарне враження справили на нас всі без винятку викладачі коледжу. Неймовірно сподобалось свято посвяти в студенти. Вражає чистота приміщень навчального закладу, його територія. Із перших днів відчули, що доведеться попітніти за навчанням, але це сприймається як можливість чогось досягти».

 

Лоза Катерина, староста групи №3: «Перший тиждень пройшов чудово: нові знайомства з однолітками та і старшокурсниками, такі привітні викладачі, чуйний куратор. Найбільше впала в око величезна, гарно прибрана територія коледжу. Вразило свято «День знань». Настільки було урочисто і щиро!».

Тарасенко Марія, студентка групи №3: «Я щаслива, що маю можливість навчатись в такому прекрасному навчальному закладі. Тут я вже знайшла багато цікавих друзів. У нас чудовий куратор Оксана Володимирівна».

Казарін Леонід , староста групи №2: «Хочу презентувати колективні відгуки нашої групи:

- Мені дуже подобається коледж. Тут дуже хороші і досвідчені викладачі.

- Викладачі зрозуміло розповідають як теоретичний так і практичний матеріали, намагаються зацікавити своїм предметом.

- Мені сподобалась їдальня, смачна їжа.

- Мені подобається навчатись в коледжі, тому що тут хороший колектив.

- В коледжі красиво і спокійно, скрізь панує позитивна енергетика.

Як бачите, враження від коледжу якнайкращі. Будемо робити все для того, щоб бути хорошими студентами, залишити приємні спогади і про нас»

Ось такі вони, наші першокурсники:

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook