«Вчений кіт». Особлива пара, особливий ранок у НУБіП України

11 вересня 2019, 13:00

Переїзд у новий дім для багатьох сучасних людей є подією, яка найбільш часто пов'язана з забобонами і прикметами навіть від тих, хто в звичайному житті не схильний до містики, на удачу першим в приміщення входить кіт. Така традиція у студентів - тепер університет став щасливою домівкою першокурсників.
Сьогодні студенти першокурсники-майбутні лікарі ветеринарної медицини у форматі наукової конференції презентували доповіді на актуальні для суспільства теми, найбільше запам’ятався виступ про кішок, артефактом був сфінкс Пікачу, кіт володар багатьох титулів та переможець міжнародних котячих конкурсів.


«Першокурсники вперто називають мене вчителькою, спершу я їх виправляла, але довіра і сердечне ставлення, тремтіння у голосі, коли звертаються до тебе… – це сильніше за умовності.

Перша учителька не забувається ніколи – їй довіряють секрети і хвилювання. Для першокурсників викладачі – найрідніші люди у новому дорослому житті. Ми, викладачі, маємо честь і водночас відчуваємо велику відповідальність бути вчителем, другом для першокурсників. Спілкуючись зі студентами, продовжуємо самоудосконалюватися, навчання триває впродовж всього життя (life–longlearners). Час змінюється: сучасні студенти ерудовані й розумні, вони прагнуть спілкуватися із тим, хто знає більше від них.

Шукають того, хто допоможе їм розвиватись професійно», – ділиться враженнями доцент кафедри журналістики та мовної комунікації Вероніка Чекалюк.

Українська мова за професійним спрямуванням у форматі наукової конференції, де студенти можуть публічно виступити на фахову тематику, презентувати себе як оратора й фахівця.

 

Автор: Діана Дафина


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook