ВІДБУЛИСЯ ЗБОРИ МЕШКАНЦІВ ГУРТОЖИТКУ №6 ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

10 вересня 2019, 10:05

9 вересня 2019 року, у понеділок, на поверхах гуртожитку відбулися збори мешканців (студентів) щодо правил проживання і поведінки, санітарного стану кімнат і місць загального користування, обговорення різних проблем, які стосуються проживання у гуртожитку та проведення виборів старост поверхів.
На зборах були присутні заст. декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С., вихователі гуртожитку Масалович Ю.С. і Савчук Т.Л. та завідувач гуртожитку Фещенко Т.О.
Заст. декана з виховної роботи факультету ветеринарної медицини Деркач С.С. доніс інформацію щодо основних правил проживання в гуртожитку та наголосив на підтримці порядку, побутового комфорту і естетики на території не тільки університету, а й гуртожитку, кімнати, що стосується кожного, хто проживає тут. Також відповів на питання, які турбували студентів.


Вихователі гуртожитку донесли інформацію щодо запланованих виховних заходів у гуртожитку та нагадали що гуртожиток - це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.
Зацікавлених долею поверху було чимало. Студенти-мешканці поверхів активно брали участь у діалозі з адміністрацією гуртожитку, яку представляла завідувач гуртожитку Фещенко Т.О. Питання стосувалися, в першу чергу, покращення умов проживання у гуртожитку. Також завідувач гуртожитку нагадала мешканцям про економію електроенергії, води, газу.


Далі мешканці провели вибори старост поверхів де:
- на 2 поверсі вибрали Алексюка І.В. (мешканця 242 кім., студента 2 курсу факультету ветеринарної медицини)
- на 3 поверсі вибрали Бондаренко Т.С. (мешканку 321 кім., студентку 1 курсу факультету ветеринарної медицини)
- на 4 поверсі вибрали Соломаху А.В. (мешканку 435 кім., студентку 2 курсу факультету ветеринарної медицини)
Вітаємо обраних старост поверхів та бажаємо сил, впевненості, терпіння і плідної роботи на посаді.

Вихователь гуртожитку №6
Т. Л. Савчук


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook