На факультеті привітали першокурсників з новим навчальним роком та вручили студентські квитки (фото)

1 вересня 2019, 15:00

Напередодні святкування Дня знань відбулася не менш знаменна подія для студентів-першокурсників факультету ветеринарної медицини НУБіП України – урочиста лінійка з нагоди вручення студентських квитків та прийняттям «Присяги першокурсника». Саме 31 серпня 2019 року є тим днем, в який новоспечені першокурсники факультету ветеринарної медицини офіційно стали студентами. Цей рік став по-справжньому важким для всіх випускників і їх батьків, адже їм довелося витратити багато енергії і сил, щоб дійти до омріяної мрії та стати студентом. Саме тому день вручення студентських квитків став справжнім святом для тих, у кого починається справжнє доросле, студентське життя.

 

Відкрив свято декан факультету, доктор біологічних наук, професор, академік НААН України Микола Іванович Цвіліховський, який привітав студентів та презентував діяльність ввіреного йому підрозділу і науково-педагогічний склад факультету. Декан наголосив, що головне завдання факультету – забезпечити якісну освіту. Щоб цього досягти, студентам слід запастися старанністю, допитливістю і готовністю виконувати правила внутрішнього розпорядку, бо жодна справа неможлива без дисципліни. Микола Іванович побажав першокурсникам успішного навчання та активного студентського життя.

Також студентів привітали професор із Молдови, якому у День знань ректор НУБіП Ніколаєнко Станіслав Миколайович вручить диплом Почесного професора НУБіП України, декани, які в різні роки очолювали факультет, зокрема Анатолій Мазуркевич, Станіслав Рудик та інші поважні професори, завідувачі кафедр та доценти, а також голова Студентської організації факультету Анастасія Сизоненко.
Від імені студентів була виголошена клятва вірності професії та її ідеалам.

Отож, від сьогодні у першокурсників починається найкраща пора – роки студентства, які вони проведуть у стінах 12 навчального корпусу НУБіП України. Упевнені, що вони полюблять цей факультет і він стане для них на наступні кілька років другою домівкою.

Після цього студентам були представлені їх наставники, завідувачі кафедр та науково-педагогічні працівники, які впродовж навчання будуть виховувати нове покоління лікарів ветеринарної медицини, та вручені студентські квитки.

Сьогодні майбутні лікарі вперше в житті почули свій професійний гімн. Завтра свято продовжиться…

Заступник декана
Василь Данілов,
Юрій Харкевич

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook