«НУБіП – місце, де можна отримати якісну освіту» - вважає абітурієнт Владислав Ткаченко, що планує опанувати професію інженера-теплоенергетика

20 липня 2019 року

Ржи́щів - місто обласного значення Київської області, розташоване на правому березі Канівського водосховища на південь від Києва. Ржищів – місто молоді й освітян. Сьогодні тут здобути якісну освіту та професію можна в одній з трьох шкіл, будівельному й індустріально- педагогічному технікумах, гуманітарному коледжі та професійному ліцеї. Чільне місце серед освітніх закладів Ржищева посідає загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів імені О. Кошового.

Один з найкращих цьогорічних випускників школи Владислав Ткаченко виявив бажання навчатися в НУБіП України та опанувати професію інженера-теплоенергетика.
 
 
Чому ти обрав саме цю професію?

- Професія інженера-теплоенергетика зацікавила мене обов’язками і можливостями, які відкриються для мене після закінчення університету. І не останню роль зіграв факт, що на сьогоднішній день на ринку праці України та Європи є попит на спеціалістів даної галузі.
 
Як ти дізнався про можливість набути цієї спеціальності саме в НУБіП?
 
Мою школу відвідували викладачі та студенти НУБіП, найчастіше – доцент кафедри теплоенергетики Олена Віталівна Шеліманова. Під час таких зустрічей я мав чудову можливість поспілкуватися з ними, почути відповіді на питання, які мене цікавили, з перших вуст. Також я спостерігав, як працював з тепловізором під час перевірки енергоефективності будівель Євгеній Антипов, і саме тоді я особливо зацікавився професією інженера-теплоенергетика.
 
Як Університет сприяв твоїй підготовці до вступу?
 
Протягом року я займався на підготовчих курсах НУБіП, брав участь в олімпіадах, організованих Університетом, тож тести ЗНО я склав добре. Думаю, все це дає мені хороші шанси вступити до НУБіП.
А ще я був на Дні відкритих дверей, неодноразово спілкувався з викладачами, мав можливість відвідати лабораторії та побачити сучасне обладнання. Тож я думаю, що Національний університет біоресурсів та природокористування України саме те місце, де я зможу отримати якісну освіту.
 
Розмову вела Олена Шеліманова,
доцент кафедри теплоенергетики
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook