Триває прийом документів на спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" галузі знань 21 "Ветеринарія"

16 липня 2019 року
НУБіП України

 Асистент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Кондрасій Л. А. працює у складі приймальної комісії факультету ветеринарної медицини в разом із асистентом кафедри анатомії та гістології тварин Мельником О. О., лікарем-ординатором кафедри терапії і клінічної діагностики Дробот М. В. і асистентом кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка Савчуком Т. Л.

Наша колега здійснює прийом документів за новою спеціальністю напряму Ветеринарії  - "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" (212).

Дана спеціальність створена з метою підготовки лікарів ветеринарної медицини із розширеними компетенціями (згідно класифікації Міжнародного епізоотичного бюро). Випускники даної спеціальності поряд із обов’язковими фаховими дисциплінами, необхідними для підготовки лікаря ветеринарної медицини (анатомії, гістології, фізіології мікробіології, заразної та незаразної патології тварин) зможуть оволодіти знаннями і підходами, затребуваними на сучасному ринку праці державних лікарів ветеринарної медицини.  

Прийом документів відбувається під постійним і пильним контролем ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України, професором Ніколаєнком С.М.

Шановні вступники, ми чекаємо Ваших заяв на найкращий факультет України і бажаєм, щоб Ваша мрія здійснилася і а здобуті знання змогли відкрити Вам нові шляхи у житті.

 

Документи можна подати за адресою:
03041, Київ-41, вул. Генерала Родімцева, 19, навчальний корпус № 1.
Їхати від станції метро "Либідська" або "Виставковий центр" мікроавтобусом № 212.
Порядок роботи приймальної комісії НУБіП України (дні тижня та години):
понеділок-п'ятниця – з 9.00 до 18.00;
субота, неділя – з 9.00 до 14.00.
Обідня перерва – з 13.00 до 14.00.
Прийом документів з 10.07.2019 р. по 22.07.2019 р.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook