Євген Муханов: Після закінчення вишу хочу працювати у великих компаніях і переконаний, що навчання на факультеті інформаційних технологій НУБіП допоможе мені реалізувати цю мрію

11 липня 2019 року
     Євген Муханов змалечку захоплюється технікою, потім додалися нові уподобання створенням сайтів, монтуванням відеороликів, робота у фотошопі. Хлопець давно зрозумів: є комп'ютер як робота, і є як розвага. Мабуть, все це разом і сформувало бажання навчитися економічній кібернетиці, опановувати яку вирішив у НУБіП.
  • Чого чекаєш від навчання у НУБіП?

     — Насамперед, отримати якісні знання. Вважаю, вища освіта відкриває багато перспектив. У коледжі я навчався на спеціальності комп'ютерна інженерія. Однак із часом ця наука здалася мені вузьконаправленою, а освітня програма «Економічна кібернетика» охоплює багато сучасних напрямків. Переконаний, знання отримані на факультеті інформаційних технологій допоможуть знайти цікаву і улюблену роботу.

  • Чим зацікавив наш виш і факультет інформаційних технологій?

     — Університет – своєю масштабністю, адже, погодьтеся, не кожен навчальний заклад має 17 корпусів. Це як маленьке місто. А ще – історією. Небагато залишилося університетів, заснованих у 1898 році. У День відкритих дверей приїхав сюди, аби познайомитися ближче. Домашня атмосфера на факультеті та кафедрі економічної кібернетики мені дуже сподобалася. На мою думку, такий клімат сприяє навчанню. Отримав дуже цікаву інформацію про майбутню професію економіста-аналітика, місця можливого працевлаштування випускників спеціальності «Економічна кібернетика».

  • Про що мрієш?

     — Щоб в Україні не було війни! Напевно, Ви не перший раз чуєте таку відповідь, але тим не менш. Після закінчення вишу хочу працювати у великих компаніях, таких як Apple, Facebook, Google, Microsoft. Але найбільше в Facebook. Мене захоплює "світ", який створив Марк Цукерберг, де враховано все для продуктивної творчої роботи. 
     Тому я зараз сповнений впевненості і бажання вступити саме на цю освітню програму, успішно закінчити саме цей факультет та реалізовувати свої мрії. Переконаний, що на факультеті інформаційних технологій, в колі фахівців-кібернетиків я отримаю сучасні знання, широкі можливості та конкурентний фах

Розмовляла Наталія Клименко
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook