Анастасія Юдіна: НУБіП саме той університет, який допоможе мені реалізувати свою мрію – опанувати фах «Облік і оподаткування»

10 липня 2019 року
     Анастасія Юдіна родом із Кривого Рогу, два роки тому з батьками переїхала до Києва і вже тут закінчила школу. Дівчина переконана: у XXI столітті успішною може бути лише освічена людина. Її улюблений предмет – математика, подобається економіка, але, на жаль, у школі цей предмет викладають лише рік. Тож мріє продовжити його вивчати на економічному факультеті НУБіП, обрала для себе спеціальність «Облік і оподаткування».
  • Звідки дізналася про НУБіП?

     — У школі. До нас приїздили викладачі кафедри обліку та оподаткування університету і розповіли про НУБіП. Після зустрічі я вирішила відвідати цей навчальний заклад та особисто переконатися в тому, що це саме той університет, який допоможе мені реалізувати свою мрію.

  • Що стало вирішальним у виборі професії обліковця?

     — Мій тато директор агропідприємства та під час роботи у нього виникли труднощі з підбором кваліфікованого персоналу в економічному та обліковому відділах. Сільське господарство продовжує нарощувати свій потенціал на світовому аграрному ринку. І цій, як і будь-якій іншій, галузі потрібні фахівці. Аграрний сектор – «локомотив» національної економіки.

  • Твої захоплення?

     — Захоплення вкрай різноманітні. По-перше, це танці. Для мене життя – це танець. По-друге, музика. Вона примушує радіти й плакати.

  • Про що мрієш?

     — Безперечно, одна з найголовніших мрій – щаслива Батьківщина, сповнена щирості та благополуччя. Моє майбутнє залежить від майбутнього країни, в якій живу, і навпаки – її майбутнє залежить від мене.

Розмовляла доцент кафедри обліку та оподаткування
Людмила Мельянкова
 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook