Іван Надкреничний: мрію стати успішним ресторатором, тому обираю спеціальність «Готельно-ресторанна справа» у НУБіП України

3 липня 2019 року

 

 

  • Розкажіть, будь-ласка, про себе.

     — Мене звати Іван Надкреничний. Я закінчив школу I-III ступенів № 150 м. Києва. Захоплююся вивченням іноземних мов та географії, люблю подорожувати, рибалити, займаюсь спортом. Я чудовий організатор, маю активну життєву позицію, був президентом класу і президентом школи.

  • Що надихнуло Вас вступати до НУБіП України?

     — Це у нас сімейна традиція. Успішно склалася кар’єра мого батька і дідуся, які також навчалися у цьому університеті, і я не буду зраджувати традиції успішної сім’ї і продовжу навчання у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, якому і віддам перший пріорітет. Також, ми живемо поблизу університету і протягом багатьох років спостерігаємо як змінюється, розвивається університет та удосконалюється матеріально-технічна база, а також якісно оновлюються підходи до студентського життя в університеті.

  • Ви цілеспрямовано вступаєте на спеціальність «Готельно-ресторанна справа», чому?

     — На мою думку, саме спеціальність «Готельно-ресторанна справа» є однією з найбільш вигідних, перспективних і затребуваних на сьогоднішній день. Я маю досвід навчання за кордоном, знаю три іноземні мови і прекрасно розумію, що краще мати диплом престижного, топового університету України, який дає дійсно якісну освіту та формує конкурентоспроможні професійні якості на ринку праці, що забезпечить мені працевлаштування як в Україні, так і в будь-якій іншій країні світу.

  • Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?

     — Мрію отримати якісну освіту та стати успішним ресторатором. Хочу поїхати на стажування за кордон, побувати в багатьох країнах світу і отримати неймовірний професійний досвід.

Розмовляла в.о. завідувача кафедри
аграрного консалтингу і туризму
Ірина Кудінова

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook