Кирило Нікітін з Київщини: «Мрію отримати якісну освіту на спеціальності «Автоматизація і комп’ютерно-інтегровані технології»

2 липня 2019 року

 Розкажіть, будь ласка, про себе…
Мене звуть, Кирило Нікітін. Закінчив Узинську СЗШ І-ІІІ ступенів №2. Захоплююся вивченням математики та іноземних мов, люблю подорожувати, закінчив музичну школу, граю на фортепіано, займаюсь спортом.

Що стало вирішальним у виборі закладу вищої освіти та спеціальності?
НУБіП України входить у десятку кращих вишів «ТОП – 200 Україна», цей заклад забезпечує якісну освіту, різноманітні освітні програми, можливість проходження практики на провідних підприємствах та широкі перспективи стажування, а у подальшому, я думаю, і працевлаштування. Саме тому перший пріоритет я віддаю Національному університету біоресурсів і природокористування України і спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

Чи знайшов підтримку та розуміння рідних?
Так, мої батьки одразу підтримали мій вибір. Я добре склав ЗНО з української мови, математики та англійської мови, також на мій рейтинг вплинули бали за участь в олімпіаді НУБіП. Таким чином, я зробив максимум, аби підвищити свої шанси на вступ.

Чого чекаєш від університету та від навчання?

Був тут на Дні відкритих дверей і нам проводили екскурсію ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження. Побачив потужну матеріально-технічну базу, сучасні лабораторії, привітний колектив, всі можливості для інтелектуального розвитку.

Від навчання в університеті я очікую дуже багато нових позитивних вражень та емоцій, цікавого студентського життя та професійного зростання.


Інтерв’ю брала к.т.н. Гачковська Марина Анатоліївна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook