20-й ювілейний Міжнародний проект «Сузір’я якості 2019» «Успішність організацій і економік: виходячи за межі сталих уявлень»

2 липня 2019 року
м. Київ, вул. Юнкерова, 20, Конгрес Готель «Пуща»

Вже протягом двох десятирічь «Сузір’я якості» славиться нестандартними підходами, цікавою і насиченою програмою, міжнародно визнаними доповідачами, які є провідними вченими і фахівцями у сфері якості і менеджменту, корисними доповідями, семінарами і дискусіями та дружньою атмосферою, що сприяє спілкуванню і налагодженню ділових контактів.

Сьогодні вже ні для кого не таємниця, що в умовах глобального насиченого ринку конкурентоспроможність організацій визначається сучасними системами менеджменту. На жаль в Україні в переважній більшості компаній, через нерозуміння, застосовуються застарілі і неефективні системи менеджменту, які не спроможні забезпечувати їм конкурентоспроможність і сталий розвиток. Однією із ключових причин такого стану є невідповідна сучасним вимогам підготовка фахівців з системного менеджменту. 

В межах договору про співпрацю з ГС «Української асоціації досконалості та якості» Національний університет біоресурсів та природокористування України, зокрема Факультет харчових технологій та управління якістю АПК, а саме чарівна декан факультету Лариса Баль-Прилипко, доценти кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції Юлія Слива та Наталя Мєдвєдєва, прийняли участь у ювілейному заході.

Під час «Сузір'я якості - 2019» особливу увагу приділено аналізу проблем і шляхів підвищення конкурентоспроможності, успішності і стійкості організацій та економік в умовах мінливих світових реалій. Практично вперше проблеми розглянуті з позицій їх комплексності, системності та цілісності.

Провідні вчені та фахівці в сфері системного менеджменту з різних країн представлять новітні дослідження і розробки, які дозволять учасникам побачити глобальну проблему в цілому, повніше усвідомити сучасні світові виклики, а також дізнатися, як реально протистояти цим викликам в умовах зростаючої конкуренції на світовому ринку. Велика увага буде приділена командній роботі, обговоренню, дискусіям і творчому спілкуванню.

З нагоди святкування Факультет харчових технологій та управління якістю АПК  Національного університету біоресурсів та природокористування вітає Українську асоціація досконалості і якості (УАСК), своїх друзів, партнерів та однодумців з ювілейним 20-м Міжнародним проектом «Сузір’я якості 2019». Бажаємо продовжувати радувати нас процвітанням і високим прибутком, плідної роботи, креативних ідей, високого ентузіазму, оптимістичного настрою, поваги, чудового настрою та чудового здоров’я.

Наталія Мєдвєдєва,

доцент кафедри стандартизації та

сертифікації сільськогосподарської продукції

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook