Петро Делік: мрію гарно і достойно жити у рідній країні і впевнений освіта здобута у НУБіП у цьому мені допоможе

24 червня 2019 року
НУБіП України, корп.1

 

           – Будь ласка, розкажіть трохи про себе.

– Звати мене Петро Петрович Делік. Я народився 20 квітня 1999 року у мальовничому селі Підгірне Тарутинського району Одеської області. Навчався і закінчив загальноосвітню школу Підгірненського навчально-виховного комплексу. Після школи вступив до Білгород-Дністровського морського рибопромислового коледжу. Жити біля моря і не любити його та не мріяти про нього практичного не можливо. Я теж обожнюю море. Своє майбутнє бачив у морському рибному промислі. У коледжі обрав спеціальність «Рибництво та аквакультура». Роки навчання пролетіли швидко і зараз я вже випускник. Прийшов час подумати про майбутнє.

Чому Ви вирішили здобувати вищу освіту?

– Я вважаю, що вища освіта мені потрібна, бо хочу мати більше можливостей у житті, мрію досягти чогось вартісного, реалізувати найкращі свої плани, мати кращі умови для майбутнього життя та професійної кар’єри.

Що стало вирішальним у виборі закладу вищої освіти та спеціальності?

– Обираю для отримання вищої освіти Національний університет біоресурсів і природокористування України, тому що цей заклад забезпечує якісну освіту, різноманітні освітні програми, можливість мати сучасну практику та широкі перспективи стажування, а у подальшому, я думаю, і працевлаштування. Хочу продовжувати у напрямку Водних біоресурсів та аквакультури. Знаю, що ця спеціальність є на факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

–  А чим живите окрім навчання?

– У вільний від навчання час займаюсь розведенням кролів. Дуже люблю спостерігати за маленькими пухнастиками. На третьому курсі коледжу почав серйозно займатися спортом.

Про що мрієте?

– Мрію гарно і достойно жити у своїй рідній країні.

Чим плануєте займатися після навчання?

Я бачу своє майбутнє у виконанні тієї роботи, яка приносить мені задоволення, а саме, в розведенні цінної промислової риби.

Бесіду провела доцент кафедри гідробіології та іхтіології Дудник С.В.

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook