Співробітниця кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи Валерія Юстинюк – стипендіат програми Фулбрайта

19 червня 2019 року
     14 червня 2019 р. у Посольстві США в Україні відбулась церемонія нагородження стипендіатів Програми Фулбрайта, яка спонсорується урядом США та адмініструється Інститутом Міжнародної Освіти (IIE).

     За час існування Програми в Україні з 1992 року – понад 1000 українців навчалися, стажувалися, проводили дослідження у США; більше 700 американців викладали в українських вищих навчальних закладах і займались науковою працею.

     Цього року організатори отримали понад 500 заявок на програму Фулбрайта. Після рецензування робіт експертами було проведено понад 120 інтерв'ю з потенційними кандидатами і, врешті-решт, обрано 32 фіналісти.
     Пишаємося, що в числі стипендіатів програми є наша колега, співробітник кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи (завідувач – Віталій Недосєков) факультету ветеринарної медицини НУБіП України – кандидат ветеринарних наук Валерія Юстинюк, яка виборола грант для молодих дослідників (Fulbright Research and Development Program) на проведення досліджень в Державному університеті Північної Кароліни (North Carolina State University).

     Слід зазначити, що Валерія – перша представниця НУБіП України, яка стала частинкою світової спільності Фулбрайтівців.
     Пишаємося нашою колегою та бажаємо їй успіхів та творчої наснаги!

Володимир Мельник,
доцент кафедри епізоотології та
організації ветеринарної справи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook