Круглий стіл у Вінниці "Популяризація органічного виробництва в Україні"

8 червня 2019 року
Вінницька ОДА

Відбувся круглий стіл "Популяризація органічного виробництва в Україні" у Департаменті агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницькіої обласної державної адміністрації.

Головувала на засіданні круглого столу заступник директора департаменту Валентина Кирилюк. У президії були президент ГС "Органічна Україна" Олена Березовська та голова ГС "Єврорегіон "Дністер" Сергій Татусяк.

Також у засіданні круглого столу "Популяризація органічного виробництва в Україні" взяли участь представники Органік Експерт Консалтинг - Юлія Ворощук, Дмитро Денисюк. 

З доповіддю щодо необхідності розвитку органічного тваринництва виступила Кучерук Марія  - доцент кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скрооходька Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Обговорення проходило у студії департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів, який спільно з ГС "Органічна Україна" виступили організаторами заходу.

У засіданні "круглого столу" також взяли участь фахівці Вінницького національного аграрного університету, громадської організації "Єврорегіон "Дністер" та інших зацікавлених організацій.

Основними питаннями обговорення стали: стан та перспективи розвитку органічного землеробства як одного з пріоритетних напрямків аграрного сектору, проблеми підготовки спеціалістів, роль аудиту в системі управління якістю органічної продукції, безвідходне вирощування органічної продукції з ефектом поліпшення родючості ґрунту в умовах дрібного та середнього сільськогосподарського підприємства, біологічні засоби компанії в органічному виробництві.

к. вет.н., доц. Кучерук Марія

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook