На факультет завітали випускники 1959, 1969 та 1974 років!

10 червня 2019, 11:00

Факультет ветеринарної медицини продовжує приймати своїх випускників, а 7 червня вони були особливі! До нас завітали випускники 1959, 1969 та 1974 років! Ці випускники не навчались у 12 корпусі, вони провели свою студентську юність у 6 корпусі, який тоді відносився до факультету. Тому наших перших гостей очікувала екскурсія факультетом та відвідування Музею анатомії – візитної картки сучасного факультету!


Зустріли випускників декани факультету ветеринарної медицини доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України Цвiлiховський Микола Іванович та доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої освіти України Мазуркевич Анатолій Йосипович.

Присутні ознайомились із досягненнями факультету, науковою діяльністю, складом кафедр.


Взяли слово і випускники, які подякували за організацію зустрічі та зауважили про особливе значення місця, де пройшли студентські роки і отримали знання кожен з присутніх. Особливо приємно вітати випускника 1959 року Кошель Михайло Григоровича, який не дивлячись на поважний вік, знайшов у собі сили та бажання відвідати факультет. Бажаємо Михайлу Григоровичу здоров’я та очікуємо його кожного року на подібних зустрічах!

Традиційно студенти факультету підготували музичні подарунки.

Наталія Михайленко

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook