Оновлюється 8-й навчальний корпус

7 червня 2019 року
     У НУБіП є два види діяльності, які ніколи не припиняються: навчальний процес і в останні п’ять років - ремонтно-будівельні роботи. Що для величезного університету з його сімнадцятьма навчальними корпусами і численними гуртожитками дуже актуально.

     Нарешті, настала черга і 8-го корпусу, який першим зустрічає гостей університету з боку Голосіївського проспекту – своєрідна його візитівка. Та з моменту побудови на початку 60-х років минулого століття він жодного разу не ремонтувався. Особливо потерпав дах. І коли студенти університету, які опановують будівельний фах, на прохання дирекції ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження зробили та озвучили експертне заключення його стану, виявилося: він критичний – і дерев’яні конструкції, і металеве накриття. Тож господарники вже приступили до укріплення перших і заміни другого.

     Ці роботи, як і оновлення фасаду корпусу (який сьогодні оформлюється у тонах головного – 3-го), проводяться коштом університету. Та колектив інституту залучив до їхнього проведення і спонсорів з числа своїх колишніх випускників, зокрема Олександра Трохимця. З їхньою допомогою корпус набув нової вхідної групи, на черзі – заміна дверей внутрішніх приміщень.

     До мене вже кілька разів підходили наші студенти зі словами подяки керівництву університету, говорить директор ННІ Володимир Козирський. Адже у красивому оновленому корпусі і навчатися значно приємніше.

Валентин Обрамбальський
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook