Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми фізіології та біохімії тварин"

29 травня 2019 року
НУБіП України, факультет ветеринарної медицини
28 травня 2019 р. на факультеті ветеринарної медицини відбулася Міжнародна науково-практична конференція "АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ФІЗІОЛОГІЇ ТА БІОХІМІЇ ТВАРИН", присвячена 100-річчю факультету ветеринарної медицини НУБіП України та 100-річчю з дня народження професора В.В.Науменка.
У науковому форумі взяли участь 61 науковець з різних навчальних закладів України: Білоцерківського національного аграрного університету, Інституту біології тварин НААН, Дніпровського аграрно-економічного університету, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького, Одеського державного аграрного університету, Сумського національного аграрного університету, Харківської державної зооветеринарної академії, Подільського державного аграрно-технічного університету, Полтавського інституту свинарства і агропромислового виробництва, Полтавської державної аграрної академії, РУП НПЦ НАН Білорусі з тваринництва, а також науковці НУБіП України.
Конференція викликала значний інтерес і у аспірантів та студентів, які із задоволенням відвідали цей захід.
Кафедру гідробіології та іхтіології на конференції представили професор Данчук О.В., доценти Хижняк М.І. та Рудик-Леуська Н.Я. а також студенти 2-го курсу спеціальності 207 "Водні біоресурси та аквакультура" ФТВБ Бойко Ю., Пліщ Ю., Любченко Є., Федоренко В., які виступили з доповіддями та опублікували їх тези у збірнику матеріалів конференції.
 
За активну участь у науковій роботі учасників конференції відзначили сертифікатами.
Доцент кафедри гідробіології та іхтіології Хижняк М.І.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook