СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ НА НАЙКРАЩУ СПОРТИВНУ ГРУПУ НУБіП УКРАЇНИ

31 травня 2019 року

30-31 травня 2019 року (четвер – п’ятниця) відбулися змагання на найкращу спортивну групу 62-ої спартакіади студентів НУБіП України 2018-2019 навчального року, присвячене 121-ій річниці заснування університету.
У змаганнях брали участь по одній академічній групі від факультету, ННІ і не менше 18 студентів обов’язково взяли участь у змаганнях хоч з одного з восьми видів програми багатоборства.
Змагання проводилисяя у 2 дні під час святкування річниці заснування НУБіП України, а саме: стрільба кульова – перший день; бочче – перший + другий дні; зустрічна естафета – перший день; дартс – перший день; шашки – перший день; перетягування канату – перший + другий дні; стрибки через скакалку – другий день; корпоративна сила - переміщення м’ячів – другий день. На зборах представників команди було проведено жеребкування команди на участь у кожному окремому виді програми багатоборства.

ього року наш факультет ветеринарної медицини у змаганнях на найкращу спортивну групу НУБіП України представляла 10 група 1 курсу під керівництвом заступника декана з виховної роботи Сергія Деркача і відповідального за спортивно-масову роботу Тараса Савчука. Студенти групи гідно виступили у восьми видах змагань і посіли 4 місце з 16 команд. У активі групи було завойовано 1 місце з кульової стрільби, 2 місце у корпоративній силі - переміщенні м’ячів, 3 місце - у стрибках через скакалку і перетягуванні канату.

Вітаємо і дякуємо 10 групі І курсу, що взяли участь в таких нелегких дводенних змаганнях, та бажаємо не зупинятися на досягнутому та наступний рік вибороти призове місце. Ви - найкраща спортивна група факультету ветеринарної медицини 2018-2019 навчального року.
Дякуїмо Світлані Валентинівні, старшому викладачу кафедри фізичного виховання, за допомогу у підготовці групи до змагань та вболівальникам за підтримку команди факультету ветеринарної медицини.
Факультет ветеринарної медицини НУБіП України найкращий!!!!


Відповідальний за спортивно-масову роботу
факультету ветеринарної медицини Т. Савчук

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook