Чергова акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів на юридичному факультеті завершена

30 травня 2019 року

У період з 28 до 30 травня 2019 року на юридичному факультеті проходила чергова акредитаційна експертиза підготовки бакалаврів з напряму підготовки 6.030401 «Правознавство».

 

Експертна комісія у складі: Калаянова Дмитра Петровича – завідувача кафедри державно-правових дисциплін  Одеського державного університету внутрішніх справ, доктора юридичних наук, професора (голова комісії); Ільченка Олександра Васильовича – доцента кафедри кримінально-правових дисциплін та судочинства Сумського державного університету, кандидата юридичних наук, провели акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (надалі – НУБіП України), пов’язану з підготовкою здобувачів вищої освіти за напрямом підготовки 6.030401 «Правознавство».

 

Експертами в процесі перевірки було проаналізовано подані матеріали щодо фактичного стану кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісних характеристик підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності закладу вищої освіти та його відповідність установленим законодавством вимогам.

 

Комісія зазначила, що високий рівень професорсько-викладацького складу та матеріально-технічне забезпечення сприяють підготовці фахівців належного рівня.

  

Зауваження, що були зроблені під час попередньої експертизи поданих до МОН акредитаційних матеріалів враховані в повній мірі та додаються до  експертного висновку.

 

Дякуємо експертам та проведену роботу та висловлені зауваження, які сприятимуть удосконаленню нашої роботи та допоможуть стати ще кращими.

 

Завантажити Експертний висновок

 

Олена Улютіна,

заступник декана юридичного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook