Проходження Кучерук Марією курсів підвищення кваліфікації експертів-дорадників у Вінниці

28 травня 2019, 12:55
Вінницький Національний аграрний університет

 У Вінницькому Національному аграрному університеті, в центрі підвищення кваліфікації, післядипломної освіти та дорадництва розпочалося двотижневе навчання та підвищення кваліфікації сільськогосподарських дорадників та експертів-дорадників за інформаіцйної підтримки департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА.

Кучерук Марія, доцент кафедри гігієни тварин та санітарії ім. проф. А.К. Скороходька разом з представниками ГС «Органічна Україна» та «Органік експерт консалтинг» узяла участь у навчанні.


Відповідно до Закону України "Про сільськогосподарську дорадчу діяльність" (ВВР), 2004, N 38, ст.470 , що визначає правові засади здійснення сільськогосподарської дорадчої діяльності в Україні, регулює відносини в цій сфері та спрямований на поліпшення добробуту сільського населення та розвиток сільської місцевості, дорадником може бути фізична особа, яка на професійній основі проводить дорадчу діяльність, склала кваліфікаційний іспит та одержала кваліфікаційне свідоцтво і внесена до Реєстру сільськогосподарських дорадників та сільськогосподарських експертів-дорадників.


Сільськогосподарський експерт-дорадник - фізична особа, яка роводить дорадчу діяльність не на постійній основі, має достатній фаховий рівень та одержала кваліфікаційне свідоцтво відповідно до вимог законодавства і надає дорадчі послуги на запит дорадчих служб та дорадників і відповідає вимогам, передбаченим цим Законом. Експертами-дорадниками є працівники закладів науки та освіти, інші вузькоспеціалізовані фахівці, які внесені до Реєстру дорадників.

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook