Молочний форум -2019» захід для представлення здобутків та здобуття нових знань

27 травня 2019 року
Львів

 Вже традиційно на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького відбувається "Молочний форум - 2019" організатором якого є Львівська аграрна дорадча служба.

Учасники форуму – представники влади, менеджери міжнародних проектів із розвитку молочного скотарства, науковці та фермери. Заходи включали виставку молочних корів та дегустацію молочних продуктів вироблених кооперативами львівської області.

У рамках форуму 24 травня 2019 р. відбувся семінар «Сучасні підходи до оцінювання якості молока» у Львівському університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького. Організатори семінару: Львівська аграрна дорадча служба та НМЦ "Агроосвіта". На зазначеному семінарі було представлено наукові здобутки Кондрасій Людмили, кандидата ветеринарних наук, асистента кафедри ветеринарно-санітарної експертизи НУБіП України за темою «Підтвердження безпечності та якості молочних продуктів на стадіях харчового ланцюга».

Другий день заходів «Молочного форуму -2019» включав виїзди до молочного кооперативу «Покрові» та окремих сімейних ферм, а також відвідання сучасної молочної лабораторії «ЛАДС», оснащеної аналізаторами молока фірми Bentley.


Щиро вдячні організаторам форуму та семінару за насичену і цікаву програму.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook