Тренінг в Науково-методичному центрі «Агроосвіта» за участю викладачів кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського

23 травня 2019 року

   В Науково-методичному центрі «Агроосвіта» 22 травня відбувся тренінг «Проектування та створення електронних підручників і посібників»Хочу поділитись гарним враженням від даного заходу: творча атмосфера, продуктивні 8 годин пролетіли на одному диханні, кожен учасник тренінгу був забезпечений ноутбуком для роботи. Завідувач даного центру Жуковська Світлана, пояснювала матеріал доступно і змістовно, учасникам роздали методичні проспекти із роз’ясненням всіх програм та засобів які використовуються при проектування електронних підручників. 

  

   Були представлені підручники нового покоління та інтерактивні робочі зошити. Для викладачів є можливість створення своїх власних електронних підручників та розміщення їх у Медіатеці електронних засобів навчання у Науково-методичному центрі «Агроосвіта». Співробітники даного центру раді допомогти всім бажаючим по створенню підручників, обробці матеріалу, відео супроводу, а також по випуску посібників із QR кодами, де сучасному студенту буде цікаво не лише читати підручник, а й дивитись відео і гіф анімацію для наочного сприйняття матеріалу. Також в центрі є спеціальне приміщення для створення відео лекцій, запису відеороликів, тощо. 

   Висловлюю слова вдячності фахівцям навчальному відділу НУБіП України, за надану можливітсь взфти участь у даному заході та організаторам НМЦ «Агроосвіта» за його проведення.

 
 
 

   P.S. Колеги, долучайтесь, не пошкодуєте!!! 

 

 
 
Доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського
Марія Самофалова
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook