Немішаївський агротехнічний коледж зібрав випускників закладу різних років

21 травня 2019 року

18 травня 2019 р. відбулась зустріч випускників закладу різних років, на яку також були запрошені випускники сільських і міських шкіл – майбутні абітурієнти та студенти НУБіП України. Директор коледжу Альохін В.І. представив гостям керівників всіх відділень коледжу, які ознайомили присутніх із широким вибором спеціальностей та можливостей для навчання у коледжі. Вітав гостей свята представник від ФВМ НУБіП України Лакатош В.М., який звернув увагу на важливість першого кроку в отриманні освіти.


До випускників різних років та гостей свята з вітальним словом звернувся директор коледжу, який розповів про славну історію, яка веде свій шлях з 1912 р., коли тут було засноване Мироцьке початкове ім. П.І.Столипіна сільськогосподарське училище. На відзначення цієї події біля 3-го корпусу коледжу (де раніше розташовувалось училище) був відкритий пам’ятний знак.


Особливої уваги керівництвом коледжу були удостоєні випускники і меценати, які постійно підтримують коледж. Для вшанування їх значного внеску у розбудову закладу біля центрального корпусу було відкрито пам’ятний знак.
На центральній площі гостям була запропонована концертна програма за участю дитячих колективів, випускників та студентів коледжу, яку ефектно відкрив Альохін В.І. - верхом на коні у супроводі спортсменів-вершників.

Свято завершувалось у неформальній обстановці: біля відділень коледжу співробітники пригощали гостей обідом.

Віктор Лакатош

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook